Jostain Pirkka-lehdestä tms. löysin keväällä ihanan raikkaan (ja helpon!) kakuntäyteohjeen. Täytteeseen tulee valmista raparperisosetta (Pirkka? vihannesosastolta löytyy sellaisessa ruman punaisessa "makkarapötkössä") ja se sekoitetaan Valion sitruunarahkaan ja  that's it! Ja eikun kakkua täyttämään! Lisäks voi laittaa (tuoreita) mansikoita. Tästä tulikin sitten mun hetkellinen lempitäyte nimenomaan raikkautensa takia.

Tässä muutama kyseisellä täytteellä täytetty kakku

     

30-vuotiskakku. Synttärisankaria en tuntenut, mutta on kuulemma ahkera jumppaamaan, joten siitä se ajatus sitten lähti....

 

Ystäväni polttareihin tein tämän leppäkerttukakun. Tässä koitin myös ensimmäistä kertaa voikreemiä, kun piti saada päällinen (marsipaania) kestämään yön yli hikoilematta.

 

Tämäkin marsipaanilla päällystetty. Ja taustalla kinkku-ananas-aurajuusto-muffinsseja. Nam.