Uudessa kodissa on taikaa! Taika on saanut aikaan sen, että musta on tullut hirmuinen kodin hengetär! :D Muuttolaatikot sain purettua suunnilleen jo ensimmäisen viikonlopun aikana. Ei uudessa kodissa saa lojua pahvilaatikoita siellä täällä ja muutenkin paikat on oltava tiptop! No laatikoiden purkaminenhan ei ole mulle riittänyt. Lattiat on imuroitu viimeisen kahden viikon aikana vähintään joka toinen päivä ja useampaan kertaan pestykin jo (ja en lattioita kyllä kovin usein normaalisti pese!) Keittiön tasot ovat puhtaat leivänmuruista ja tiskit tulee tiskattua heti. Jopa pesukone (vanha tosin) pesee pyykkiä ahkerasti. Mulla nimittäin on uudessa kodissa jotain pientä luksusta entisiin asumuksiin verrattuna: kodinhoitohuone! Pieni sellainen, mutta kodinhoitohuone kuitenkin! Ihanaa kun saa lajitella likapyykkiä ja ripustaa märkiä ja viikata puhtaita siihen tarkoitetussa tilassa. Verhojakin olen ommellut ja vielä pitäisi olohuoneen ja keittiön ikkunoihin jotain löytää... Uusi uuni ja induktioliesi on tietenkin testattu. (On muuten tehokas uuni, mutakakusta -ohje tulossa myöhemmin- tuli liian kypsä kun tein vanhan uunin ajan ja asteiden mukaan, höh! Ja aamupalaleivät oon HooKoon innoittamana vaihtanut puuroon, sitä kun kuitenkin pikkuneidille tulee keitettyä joka aamu, niin miksei itsekin söisi samalla?)

 kodinhoitohuone...

Tietokone ei ole vielä muuttanut, ja nettiyhteyttäkään ei ole, joten ehkä mulla on ollut vain liikaa aikaa hengettäröidä?

Noh. Kyllä tämä taika tästä on laantumaan päin, ettei tarvitse huolestua, oonko kilahtanut lopullisesti! Parin kuukauden päästä elän taas onnellisesti villakoirat lemmikkeinä, valtavan pyykkivuoren keskellä ja viinilaminaatti on varmasti saanut uuden kirjavan läikikkään vivahteen etenkin tyttären syöttötuolin ympäristöstä.

Aktivoidun täällä taas kunhan se netti joskus ilmaantuu!