Hurahdin reilu vuosi sitten kakkuihin. Oli liikaa aikaa lukea kakkublogeja, kun äitiysloma alkoi, mutta synnytys antoi odottaa itseään. Suunnittelin siinä sitten jo kovasti ristiäiskakkua, ennenkuin neiti oli edes ehtinyt päivänvaloa nähdä. 

Nämä olivat siis ihan ensimmäisiä tekeleitäni.

Tämän kakun tein ystäväporukan tapaamiseen sekä ystävien, että kahden pienen tytön kunniaksi. Ensimmäisiä marsipaanilla kuorruttamiskokeiluita ja välissä muistaakseni diplomaattikreemiä (vaniljakreemiä+kermavaahtoa) ja vadelma(?)-hilloa. Ja uusia tyllia piti samalla testata (juu kyllä jäi samantien ne muoviset onnettomat unholaan.)

 

 Tässä tämä pitkään ja hartaasti suunniteltu ristiäiskakku. Täytteet on ihan samat kuin edellisessä, vauva, kukat ja päällinen marsipaania. Kaulin marsipaanin muovisen pitsiliinan päällä, niin saatiin pintaan hieno pitsikuvio. Olin tämän kakun onnistumiseen ihan hirveän tyytyväinen (ja vieläkin aika ylpee!) Kakku maistui vieraille, mutta se oli sen verran iso, että toinen varalle tekemäni kakku jäi meille rääpittäväksi ihan kokonaisuudessaan.

 

 Ja tässä siis tämä ristiäiskakku numero 2, jonka tein kun pelkäsin ettei ensimmäinen riitä. Omiin suihin meni!