Laitetaanpa näitä vanhoja tekeleitä lisää näytille...

Olin muutamissa kakkublogeissa nähnyt aivan upeita vinoja kerroskakkuja ja pitipä sellaista itsekin sitten yrittää. Ystävä tuli avuksi, kun väännettiin tätä. Onneksi ei ollut menossa minnekään tarjolle, kun sen verran kaoottista oli koko touhu ja vaati kauheita pelastusoperaatioita, että saatiin lopulta tämän näköiseksi! No jokatapauksessa päällinen on kaakaojauheella värjättyä marsipaania ja suklaakakkupohjan välissä valkosuklaa-puolukka-täytettä, jonka tein Rouva Veen vadelma-valkosuklaa-täytteen ohjetta syksyisemmäksi sovellellen. Tulipahan kokeiltua, heti en uutta vinoa kerroskakkua lähde tekemään. :D

 

Rekisterikilpikakussa oli täytteenä muistaakseni diplomaattikreemiä ja jotain hilloa. Päällinen taas marsipaania. 

 

Tässäkin taisi olla perus diplomaattikreemitäyte. Ystävän polttareihin tein. Päällinen on muovisen pitsiliinan päällä kaulittua marsipaania ja lähti vähän käsistä kimalteen sumuttaminen, sitä oli nimittäin paaaaljon (tuli vähän käärmeennahka-tyyppinen tunnelma).